PKPK

Ontwerp en planvoering

In deze eerste fase bent u vaak nog bezig met het ontwerpen van een concept, maar u bent al wel geïnteresseerd in bepaalde punten die eigenlijk pas later gedurende project aan de orde zijn. Program Retailmanagement helpt u in deze fase de aansturing van een interieurarchitect inzake het schets ontwerp. Daarnaast wordt er voor u een raming van de kosten gemaakt. Hieraan gekoppeld wordt een budget opgesteld.

Wanneer u project gecalculeerd en goedgekeurd is kunnen wij u van dienst zijn bij het aanhuren van een casco ruimte of de nieuwbouw van een casco ruimte, inclusief contract screening. Onderhandelingen zullen gevoerd worden door de projectmanagers van Program Retailmanagement. Ook zullen zij het afbouwreglement bestuderen en toepassen. Uiteraard worden ook de benodigde vergunningen voor u getoetst.

Wanneer alle formaliteiten zijn voorzien zullen wij een onafhankelijk advies uitbreiden voor het samenstellen van het projectteam. Wij doen dit voor alle externe partijen zoals installatieadviseurs, bouw- en aannemers, keuken- en sanitairadviseurs etc. Program Retailmanagement vraagt voor u offertes aan en controleert deze met het vooraf opgestelde budget. Wij houden hierin geheel rekening met uw wensen en eisen en zullen u op basis van ervaring en kundigheid hierin onafhankelijk adviseren.

Wanneer de offerteaanvragen zijn beoordeeld zal Program Retailmanagement de opdracht verstrekken. Als laatste stap binnen de ontwerpfase zullen wij de bouwvergunningen en andere benodigde vergunningen gezamenlijk met de architect indienen en indien nodig besprekingen voeren met de gemeentelijke instanties.

Onze Klanten