PKPK

by Demi Wammes

Kwalitaria opent vlaggenschip restaurant vandaag in Vianen!

De zogenoemde Kwalitaria 4.0 daar toont aan hoe keten ffc de toekomst van fastservice ziet. In de nieuwe vestiging zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fastservice te zien. Program Retailmanagement is trots op weer een opgeleverd top concept.

Kwalitaria wil volgens eigen zeggen ‘vooruitlopen in de branche’ en opent daarom haar eigen pilotstore in Vianen. In de nieuwe vestiging zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fastservice te zien. Met het lanceren van het nieuwe generatie cafetariaconcept slaat Kwalitaria een nieuwe weg in. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van de Kwalitaria pilotstore. Deze bevindt zich op de begane grond in het oude ABN Amro-bankgebouw. Op de eerste etage is eind 2015 het nieuwe hoofdkantoor van formulehuis ffc geopend. Tijdens de verhuizing van het formulehuis van Houten naar Vianen zei directeur Bas Holshuijsen ‘letterlijk bovenop de business’ te willen zitten.

Met het 4.0-concept in Vianen toont moederorganisatie ffc hoe het de toekomst ziet van fastservice. Kwalitaria meet zich een fastcasual maatpak aan dat aan de bovenkant van de markt is gepositioneerd. Er is veel zitgelegenheid en men serveert ter plekke vers bereide topkwaliteit hamburgers. Ook zijn er verse smoothies en sappen verkrijgbaar, evenals vers en belegd brood.

Bron: @FoodClicks

1 3

programkostensupport
About programkostensupport
Kwalitaria opent vandaag in Vianen!