PKPK

Over Ons

Program Kostensupport B.V. heeft in de afgelopen 17 jaar haar klantportfolio mogen uitbreiden met vele mooie projecten. Tezamen met ons andere bedrijf Program Retailmanagement bieden wij u als opdrachtgever een bundeling aan van een aantal specialismen. Deze kunnen u begeleiden gedurende het gehele bouwproces. Doordat u kiest voor één deskundig aanspreekpunt is het mogelijk om het proces direct en efficiënt te houden. Onze specialisten begeleiden ook projecten in het buitenland. Geen project is voor ons te klein of te groot voor ons.

Waar Program Kostensupport B.V. zich voornamelijk richt op kostenbesparing, directievoering en toezicht op een project, spitst Program Retailmanagement zich toe op het opleveren van een turnkey concept en de nazorg hiervan.  Wij werken onafhankelijk van en niet verbonden aan andere professionele bouwpartijen zoals (onder)aannemers, leveranciers, architecten etc. Transparantie naar onze klanten toe staat bij Program hoog  in het vaandel.

Program Retailmanagement is in staat om uw bouwplannen te realiseren van A tot Z.  Wij zorgen voor tevredenheid en ontzorgen u volledig. Wij geloven in persoonlijk contact en een klantgerichte aanpak. Neem contact op met ons en kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen.

Het Team

Het team van Program Retailmanagement bestaat uit een mix van verschillende professionaliteiten. Zo werken er bij PR bouwkostendeskundigen, directievoerders, toezichthouders, projectmanagers en een office manager. Door het hebben van een compact team is snel schakelen mogelijk. Hier ontdekt u als opdrachtgever de voordelen van. Onze medewerkers hebben allen een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de branche. Open communicatie en transparantie staat binnen ons bedrijf centraal.

Onze Klanten