PKPK

Project Beschrijving

Bij LOT&DAAN kun je terecht voor jouw ontbijt, lunch en easy-diner. Kies een plek in de zaak die past bij je gevoel op dat moment: onderuitgezakt genieten in de huiskamer of een zakelijke lunch aan de langgerekte tafels met vrij uitzicht over het Gelderseplein in Rotterdam Centrum.

Lot en Daan delen hun visie op gezond eten graag met jou: ‘Niet te moeilijk, wel eerlijk. Aan onze gekke groenten en rare nootjes geen onnodige toevoegingen. We maken het zelf of kopen het in bij lokale leveranciers’. Gezond genoeg? Dat mag jij bepalen. Een verantwoorde keuze is het zeker. Lot is van de sapjes, bietjes en beats en Daan van spelt, vrije uitloop en vrij(e)- middagborrels.

LOT&DAAN is gevestigd aan het moderne Gelderseplein aan de Oude Haven in Rotterdam met het Citizen M hotel en Fitzgerald als buren. Het Gelderseplein is ontworpen als een stedelijk plein met bomen, waarbij de havensfeer nog voelbaar is. Een uitstekende plek om op het terras te genieten van een smoothie of lokaal Rotterdams biertje.

Program Retailmanagement heeft de algehele turnkey bouwbegeleiding van dit hippe en frisse horecaconcept verzorgd en is trots op het eindresultaat!

 

Project Details

  • LOT&DAAN
  • 2017