PKPK
turnkey bouwmagament horeca

by Demi Wammes

Drie nieuwe concepten geopend in de Stadskamer van het Utrechtse Hoog Catharijne: Comptoir Libanais, Burger Federation en LEON.
Program Retailmanagement verzorgt het turnkey bouwmanagement voor de drie horeca concepten.

Na de luchthavens Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en Designer Outlet Roermond, maakt horeca-exploitant HMSHost International hiermee een strategische stap naar een stadscentrum. Utrecht heeft in Nederland de primeur met de eerste vestiging van Comptoir Libanais. In deze ‘souk’ kunnen bezoekers kennis maken met de smaken van Libanon, zoals een variëteit aan grillgerechten, tajines en flatbreads. Daarnaast biedt Comptoir Libanais cadeaus als handgeweven tassen en kookboeken.

Burger Federation
Burger Federation biedt een range gourmet burgers van lokale ingrediënten, gemaakt van hoge kwaliteit Angus-vlees. De burgers zijn verkrijgbaar in gedurfde smaakcombinaties, met typische ingrediënten van diverse culinaire culturen van de wereld. Naast de Mexicaanse en Aziatische burger vind de consument hier ook een lokale variant: de Hoge Utrecht burger. Deze wordt geserveerd met bacon, sla, gesmolten Oude Gracht kaas, uienringen en huisgemaakte Utrechtse biersaus.

LEON
LEON, het ‘naturally fast food’ concept uit Engeland en waarvan in 2016 de eerste Nederlandse vestiging opende op luchthaven Schiphol, biedt vers en lekker eten voor ontbijt, lunch en diner. De missie van LEON is om het voor iedereen mogelijk te maken om goed te eten en goed te leven. De formule biedt natuurlijke fastfoodgerechten als de Super Food Salad en Moroccan Meatballs Hotbox. Daarnaast biedt LEON een groot aanbod van glutenvrije gerechten.

Onze opdrachtgever HMSHost, onderdeel van de Autogrill Group, is een van ‘s werelds meest toonaangevende pioniers op het gebied van luchthavenwinkels en -catering.

Begin 2019 zal HMSHost in de Stadskamer in Utrecht nog twee formules lanceren: Asian Street Cooking en Bread & Co. Ook verzorgt Program Retailmanagement het turnkey bouwmanagement voor deze horeca concepten.

 

Check hier onder nog meer nieuws over deze nieuwe concepten op Hoog Catherijne:

https://www.duic.nl/horeca/leon-comptoir-libanais-en-burger-federation-open-hoog-catharijne/

 

programkostensupport
About programkostensupport
turnkey bouwmagament horeca
Opening van LEON, Comptoir Libanais en Burger Federation te Utrecht CS!