PKPK

Bouwmanagement hotel, retail & horeca

Bouwmanagement ontwerp

Bouwmanagement voor uw hotel, retail of horeca. Wij ontzorgen de opdrachtgever bij de bouw of verbouw van uw hotel, retail- of horecaconcept. Het ontwerpen van uw project start met het opstellen van een kostenraming. Hieraan gekoppeld wordt een budget opgesteld. Als onafhankelijke partij helpen wij u bij het aanbesteden van de  installatie- en bouwwerkzaamheden. Alsmede controleren wij de offerte aan de hand van het budget en verstrekken wij uiteindelijk de opdracht.

Bouwmanagement voorstel

Tijdens deze tweede fase wordt het turnkey bouwmanagement betreffende het project voorbereidt. Indien nodig zal er een proces verbaal opgemaakt worden van de ingediende offertes en zullen wij hierna de offertes screenen per discipline. Vervolgens vragen wij offertes voor specifieke project eisen, vaste leveranciers , NUTS aansluitingen en specifiek bouwgebonden installaties op. Een projectplanning worden opgesteld en wij zijn aanwezig bij uw bouwvergaderingen.

Bouwmanagement uitvoering

In de derde fase zal de geplande bouw van uw project gaan plaatsvinden. Wij begeleiden voor u het complete bouwproject en bewaken de projectplanning. Tijdens de bouw zal een directievoerder de facturen accorderen van de bouwpartners en de leveranciers. Bouwmanagement van Program Retailmanagement helpt u bij het structureren, coördineren en evalueren van alle activiteiten die voor de realisatie van een turnkey project noodzakelijk zijn.

Bouwmanagement nazorg

In de laatste fase van ons bouwmanagement voor uw hotel, retail of horeca project wordt u als opdrachtgever ook begeleid. Nazorg gedurende ons bouwmanagement strekt zich uit tot twee maanden na de oplevering en opening van uw project. Daarnaast kunt u kiezen voor advies in service en onderhoud en kunt u een meerjaren onderhoudsplanning laten opstellen. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw vastgoed.