PKPK

by i-Aspect Admin

Program Retailmanagement heeft een nieuwe opdracht verworven van NS Retail om op station Delft 4 food concepten turnkey te begeleiden gedurende de bouw.

Tijdens de bouw van een Starbucks, een Smullers, De Broodzaak en een Kiosk op station Delft zal Program Retailmanagement de bouwvoorbereiding op zich nemen. Dit proces bestaat uit het toetsen van vergunningen, het eventueel indienen van de vergunningen, het verzorgen van opdrachtbonnen, het opstellen van een totaal planning, het opleveren van de casco ruimte en het begeleiden van de bouwvergaderingen. Ook zal Program Retailmanagement verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de architect, adviseurs en leveranciers.

Naast de bouwvoorbereiding zal Program Retailmanagement de directievoering en algehele bouwbegeleiding verzorgen op dit project. Dit houdt onder andere in dat wij de projectplanning bewaken en bijsturen wanneer nodig en wij het complete bouwproject turn key opleveren. Daarnaast richten wij ons op de noodzakelijk kostendeskundige begeleiding van het project.
De oplevering van dit project staat gepland voor het eerste kwartaal van 2015.

iaspect
About iaspect
Turnkey retailmanagement voor 4 food concepten op station Delft