PKPK

By Demi Wammes

De Broodzaak station Amstel

De Broodzaak op station Amstel is open!

Deze nieuwe Broodzaak is gebaseerd op de eerdere succesformule HMSHost.

Program Retailmanagement heeft het turnkey bouwmanagement voor dit horecaproject verzorgd.

Wij zijn trots op weer een mooi opgeleverd project. Op naar de volgende!

 

By Demi Wammes

Tapisco Den Haag

Turnkey bouwmanagement voor restaurant Tapisco in Den Haag

Voor opdrachtgever Maasstede Vastgoed Ontwikkeling en  Marcel van der Kleijn, topkok en restaurateur, hebben wij het bouwmanagement voor de casco+ werkzaamjeden van dit geweldige restaurant uit mogen voeren.

Tapisco is een combinatie van het spaanse ‘tapas’ en het portugese ‘petiscos’ oftwel: kleine hapjes.

Restaurant Tapisco vindt u aan de Kneuterdijk 11 te Den Haag.

Bouwen zonder zorgen én binnen planning is wat wij mogelijk maken. Klik hier voor meer informatie over ons bouwmanagement voor restaurants.

 

 

 

By Demi Wammes

Asia Street Cooking LTD Utrecht

Weer een geweldig concept heeft haar deuren geopend in de Utrechtse Stadskamer.  De Stadskamer is het kloppend hart van het nieuwe Hoog Catharijne in Utrecht.

Asia Street Cooking is dit nieuwe restaurant en serveert de lekkerste gerechten en dranken uit de Aziatische keuken.

Program Retailmanagement heeft het algehele turnkey bouwmanagement voor dit gave restaurant mogen verzorgen.

 

 

By Demi Wammes

Postillion Hotel Amsterdam KBF

Het gloednieuwe nieuwe  vier sterren Postillion hotel in Amsterdam heeft haar deuren geopend!

Door de gave innovaties als spraak gestuurde hotelkamers neemt dit hotel een onderscheidende positie in.

Program Retailmanagement assisteerde Thijs Merks (Member Of Board Of Directors) van Postillion Hotels bij het turnkey bouwmanagement voor dit geweldige project.

Het hotel beschikt, naast 252 kamers, over onder andere een keuken, medewerkers ruimten, huishouding, kantoorruimte, goederenontvangst en technische dienst. De bovenste 16 verdiepingen zijn als hotelkamerverdiepingen ingericht en zijn identiek, m.u.v. de 18e verdieping waar de fitness is gesitueerd. In het laagbouwgedeelte worden de overige hotelfuncties, zoals restaurant, keuken, bar, foyer en vergaderruimten ondergebracht.

Het Postillion Kouwgomballen Fabriek hotel is gelegen aan Paul van Vlissingenstraat 9  te Amsterdam.

By Demi Wammes

91 Spices Rotterdam

De klassieke Indiase keuken staat centraal bij 91 Spices, zoals de verschillende Tandoor gerechten. Voor deze Tandoorgerechten zijn drie traditionele kleiovens in de zaak geïnstalleerd.  De kleiovens zijn bekleed met koper en worden gestookt met houtskool. Er zijn gespecialiseerde koks uit India aangetrokken om de Tandoor te bemannen. Program Retailmanagement heeft haar opdrachtgever bijgestaan gedurende het bouwproces. Het gehele turnkey bouwmanagement van dit concept werd aan ons toevertrouwd.

Bij binnenkomst stap je regelrecht in een duizend-en-een-nachtsprookje. Het restaurant heeft een klassieke inrichting met moderne elementen. Het koper van de kleiovens komt op veel plekken terug, er zijn diverse zit hoekjes gecreëerd en midden in de zaak staat een grote waterval als eyecatcher.

91 Spices is te vinden op het plein bij de Oude Haven in Rotterdam, waarop onder andere Lot&Daan en Fitzgerald al zitten. Voor deze twee concenpten heeft Program Retailmanagement ook het turnkey bouwmanagement verzorgd.

 

By i-Aspect Admin

CitizenM hotel Rotterdam

Ons team heeft voor het CitizenM hotel gelegen aan de Blaakhaven in Rotterdam de bouwkosten berekend en het totale bouwmanagement verzorgt.  Wij ontzorgen de opdrachtgever bij de verbouw van het pand tot hotel. Het totale traject wordt door ons begeleid. Van het aanvragen van de vergunning, de begeleiding tijdens de bouw en de oplevering. Naast de bouw van dit project heeft Program Kostensupport B.V. ook de totale FoH, BoH  en het restautant turnkey opgeleverd. Door ons procurement management, ofwel inkoopmanagement, hebben wij de totale kosten en de gewenste kwaliteit bewaakt.

By Demi Wammes

Comptoir Libanais Utrecht Centraal

Drie nieuwe concepten geopend in de Stadskamer van het Utrechtse Hoog Catharijne: Leon, Comptoir Libanais, Burger Federation. Program Retailmanagement verzorgt het turnkey bouwmanagement voor deze geweldige horecaconcepten.

Utrecht heeft in Nederland de primeur met de eerste vestiging van Comptoir Libanais. In deze ‘souk’ kunnen bezoekers kennis maken met de smaken van Libanon, zoals een variëteit aan grillgerechten, tajines en flatbreads. Daarnaast biedt Comptoir Libanais cadeaus als handgeweven tassen en kookboeken.

 

 

 

 

 

 

By Demi Wammes

Bread & Co Utrecht

Nog een geweldig concept geopend in de stadskamer van winkelcentrum Hoog Catherijne in Utrecht. 

Program Retailmanagement verzorgde het turnkey bouwmanagement voor Bread & Co, een concept van formuleontwikkelaar HMSHost Nederland.

Naast de ambachtelijke broden worden ook diverse taartjes, salades en soepen geserveerd.

 

By Demi Wammes

MCArthurGlenn Designer Outlet Roermond

Program Retailmanagement mag de algehele turnkey bouwbegeleiding voor HMSHost voor de bouw van verschillende top horecaconcepten op Designer Outlet Roermond verzorgen! Wat zijn wij trots op dit mooie project en kunnen niet wachten het eindresultaat met u te delen.  

HMSHost breidt uit naar Designer Outlet Roermond dankzij een nieuwe samenwerking met McArthurGlen. In Roermond openen onder leiding van Program Retailmanagement binnenkort de eerste nieuwe concepten onder de vlag HMSHost, waaronder het Duitse F&B concept Käfer. Daarnaast zullen ook Döner Kebab, Pommes Frites, Entrée Bakery Café, Käfer en de Burger Federation  haar deuren openen. Program is onwijs trots om het algehele turnkey projectmanagement van deze concepten voor HMSHost te mogen begeleiden.

 

By Demi Wammes

Bistrot Centraal, Het Koffiehuis & Bar Centraal Utrecht Centraal

In opdracht van HMS Host, ’s werelds grootste aanbieder van voedsel- en drankdiensten aan reizigers,  begeleidt Program Retailmanagement de bouw van inmiddels 4 top horeca concepten op het vernieuwde Utrecht Centraal Station.

HMSHost, bekend in Nederland vanwege haar horecaconcepten op luchthaven Schiphol, heeft voor het eerst horeca ontwikkeld op een treinstation in Nederland in nauwe samenwerking met de NS. Program Retailmanagement is verantwoordelijk voor het algehele turnkey projectmanagement van deze 4 concepten.

Naast het sleutelklaar opleveren heeft Program Kostensupport B.V. ondersteund met bouwkostenmanagement. Program adviseert HMS Host bij de totale inkoop van het project (procurement management). Directievoering en houden van toezicht op de geleverde kwaliteit behoren tevens tot de taken van Program.

De concepten bestaand uit; Bistrot Centraal, Het Koffiehuis, Bar Centraal en La Place bieden in totaal zo’n 400 tot 500 zitplaatsen.

Ze zijn op de 1eetage in de stationshal van Utrecht CS. Onlangs is hier als vierde concept een La Place Express aan toegevoegd.Medio oktober 2015 opende Het Koffiehuis, de Bar Centraal en de La Place en eind 2015 volgde het concept Bistrot Centraal. Reizigers en passanten op Utrecht Centraal kunnen hier aangenaam en langer verblijven door de opening van deze 4 top concepten.

 

1 2 3 5
De Broodzaak station Amstel
Tapisco Den Haag
Asia Street Cooking LTD Utrecht
Postillion Hotel Amsterdam KBF
91 Spices Rotterdam
CitizenM hotel Rotterdam
Comptoir Libanais Utrecht Centraal
Bread & Co Utrecht
MCArthurGlenn Designer Outlet Roermond
Bistrot Centraal, Het Koffiehuis & Bar Centraal Utrecht Centraal