PKPK

By i-Aspect Admin

CitizenM hotel Rotterdam

Ons team heeft voor het CitizenM hotel gelegen aan de Blaakhaven in Rotterdam de bouwkosten berekend en het totale bouwmanagement verzorgt.  Wij ontzorgen de opdrachtgever bij de verbouw van het pand tot hotel. Het totale traject wordt door ons begeleid. Van het aanvragen van de vergunning, de begeleiding tijdens de bouw en de oplevering. Naast de bouw van dit project heeft Program Kostensupport B.V. ook de totale FoH, BoH  en het restautant turnkey opgeleverd. Door ons procurement management, ofwel inkoopmanagement, hebben wij de totale kosten en de gewenste kwaliteit bewaakt.

By Demi Wammes

Postillion Hotel Amsterdam KBF

Het gloednieuwe nieuwe  vier sterren Postillion hotel in Amsterdam heeft haar deuren geopend!

Door de gave innovaties als spraak gestuurde hotelkamers neemt dit hotel een onderscheidende positie in.

Program Retailmanagement assisteerde Thijs Merks (Member Of Board Of Directors) van Postillion Hotels bij het turnkey bouwmanagement voor dit geweldige project.

Het hotel beschikt, naast 252 kamers, over onder andere een keuken, medewerkers ruimten, huishouding, kantoorruimte, goederenontvangst en technische dienst. De bovenste 16 verdiepingen zijn als hotelkamerverdiepingen ingericht en zijn identiek, m.u.v. de 18e verdieping waar de fitness is gesitueerd. In het laagbouwgedeelte worden de overige hotelfuncties, zoals restaurant, keuken, bar, foyer en vergaderruimten ondergebracht.

Het Postillion Kouwgomballen Fabriek hotel is gelegen aan Paul van Vlissingenstraat 9  te Amsterdam.

1 2 3 8
Starbucks Capelle a/d IJssel
Starbucks Enschede
Starbucks Antwerpen
Art Hotel Rotterdam
Starbucks Eindhoven Rechtestraat
Starbucks Tilburg
Starbucks Rotterdam
CitizenM hotel Rotterdam
Starbucks Groningen
Postillion Hotel Amsterdam KBF