PKPK

Project Beschrijving

De eerste Nederlandse vestiging van het Britse sandwichconcern Pret A Manger opende maandag 19 maart haar deuren op Utrecht Centraal Station. Program Retailmanagement heeft het turnkey bouwmanagement verzorgd voor dit gave concept.

Pret A Manger biedt verse, handgemaakte producten die dagelijks ter plekke worden bereid. De ingrediënten zijn waar mogelijk biologisch en zoveel mogelijk lokaal geproduceerd. Er is een brede selectie vegetarische en veganistische broodjes, salades en wraps, naast het aanbod van gerechten met onder andere Zweedse gehakballen, zalm en rivierkreeft. De keten streeft ernaar zo min mogelijk afval te produceren door het hergebruik van materialen.

Het horeca-aanbod op Utrecht Centraal en Hoog Catharijne is inmiddels breed en veelzijdig.  Program Retailmanagement verzorgde ook het turnkey bouwmanagement voor de concepten  Leon, Comptoir Libanais en The Burger Federiaton. Deze restaurants zijn allen gevestigd op het vernieuwde Utrecht Centraal.

Project Details

  • 2018
  • HMSHost