PKPK

Project Beschrijving

De klassieke Indiase keuken staat centraal bij 91 Spices, zoals de verschillende Tandoor gerechten. Voor deze Tandoorgerechten zijn drie traditionele kleiovens in de zaak geïnstalleerd.  De kleiovens zijn bekleed met koper en worden gestookt met houtskool. Er zijn gespecialiseerde koks uit India aangetrokken om de Tandoor te bemannen. Program Retailmanagement heeft haar opdrachtgever bijgestaan gedurende het bouwproces. Het gehele turnkey bouwmanagement van dit concept werd aan ons toevertrouwd.

Bij binnenkomst stap je regelrecht in een duizend-en-een-nachtsprookje. Het restaurant heeft een klassieke inrichting met moderne elementen. Het koper van de kleiovens komt op veel plekken terug, er zijn diverse zit hoekjes gecreëerd en midden in de zaak staat een grote waterval als eyecatcher.

91 Spices is te vinden op het plein bij de Oude Haven in Rotterdam, waarop onder andere Lot&Daan en Fitzgerald al zitten. Voor deze twee concenpten heeft Program Retailmanagement ook het turnkey bouwmanagement verzorgd.

 

Project Details

  • 2018
  • Immensus Group B.V.