PKPK

by Demi Wammes

Wij mogen dit geweldige nieuws eindelijk brengen. Program Retailmanagement mag de algehele turnkey bouwbegeleiding voor HMSHost voor de bouw van verschillende top horecaconcepten op Designer Outlet Roermond verzorgen! Wat zijn wij trots op dit mooie project en kunnen niet wachten het eindresultaat met u te delen.  

HMSHost breidt uit naar Designer Outlet Roermond dankzij een nieuwe samenwerking met McArthurGlen, Europa’s grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets. In Roermond openen binnenkort de eerste nieuwe concepten onder de vlag HMSHost, waaronder het Duitse F&B concept Käfer.

Begin 2017 gaat HMSHost acht horecaconcepten en een mobiele kiosk in het McArthurGlen’s Designer Outlet Roermond exploiteren, waaronder Kamps Backstube, waar niet alleen Duitse pretzels zullen worden geserveerd, maar dat ook een ruim assortiment aan koude en warme snacks biedt. Ook komt er een Doner Kebab & Pommes Frites en Entrée Bakery Café. En voor koffie is de samenwerking gezocht met Starbucks. HMSHost gaat daarnaast ook het Duitse F&B concept Käfer ook het gourmet burger concept Burger Federation exploiteren.

Bron: @FoodClicks

 

designer-outlet-roermond-projectmanagement

 

 

 

programkostensupport
About programkostensupport
Program opent met HMSHost verschillende top horecaconcepten op Designer Outlet Roermond